Dry needling bij Fysiotherapie de Buitenpraktijk

Vanaf maandag  1 juli is Michel Veerman gestart als fysiotherapeut bij Fysiotherapie de Buitenpraktijk. Voor een aantal personen een bekend gezicht omdat hij hier tijdens zijn opleiding twintig weken stage heeft gelopen. Ook is hij betrokken bij FC Volendam en wordt dit zijn derde seizoen als verzorger/fysiotherapeut bij de jeugd.

Naast algemeen fysiotherapeut is Michel gecertificeerd in Functional Integrated Needling for Pain Management ofwel dry needling.

Dry needling

Dry needling is een techniek waarbij een dun naaldje direct in de plaatselijke verharde en pijnlijke plek (triggerpoint) wordt ingebracht. Triggerpoints veroorzaken vaak allerlei pijnklachten. Dry needling geeft direct ontspanning in de spier waardoor de doorbloeding toeneemt en herstel sneller optreedt. Resultaat hiervan: snelle pijnvermindering, spierontspanning en een verbeterde bewegingsvrijheid van de betrokken spieren en gewrichten.

Dry needling helpt bij:

  • Alle pijnproblemen met triggerpoints
  • Sportblessures
  • Schouder- en armklachten, frozen shoulder en RSI-achtige klachten
  • Rug- en beenproblemen
  • Hoofdpijn en krampen

Meer informatie of een afspraak maken?

Een behandeling met Dry needling kost u niets extra’s. U betaalt gewoon een zitting fysiotherapie. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of een afspraak maken, dan kunt u bellen met Michel Veerman: 06-23 88 53 43. Ook open tijdens de bouwvak

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.