Nico Tol werkt nu ook bij Fysiotherapie Volendam

Ik ben Nico Tol Nico Tolen ik ben vanaf heden werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut bij Fysiotherapie Volendam.

Menselijk lichaam
Op jonge leeftijd was ik al geboeid door het menselijk lichaam en had een droom om fysiotherapeut te worden. Echter, na het behalen van mijn Havo-diploma had ik andere uitdagingen en miste ik het plezier in verder studeren. Ik ben gaan werken als slager bij “Runderkamp” (voorheen keurslager), waar ik nu ook nog werkzaam ben.

Fysiotherapie
Toch bleef fysiotherapie de afgelopen jaren door mijn hoofd spoken en tevens had ik de ambitie om zelf iets te ondernemen. Toen vier jaar geleden, tijdens een basisschoolreünie, Peter Tuyp me vroeg naar mijn fysiotherapie-aspiraties en waarom ik dit niet alsnog ging studeren, heb ik er nog eens goed over nagedacht. En vervolgens heb ik de knoop doorgehakt om mezelf om te scholen tot fysiotherapeut.

Wetenschappelijke studie
Vervolgens heb ik vier jaar lang, twee dagen in de week gestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie “Thim van der Laan” te Nieuwegein. Hier heb ik volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten (evidence based), alle aspecten van fysiotherapie geleerd. Het laatste jaar heb ik ervaring opgedaan in het veld, middels stages in Zaandam en Wormer in Pluspraktijken.

Fysiotherapie Volendam
In juni 2014 ben ik afgestudeerd en vanaf heden werkzaam bij Fysiotherapie Volendam. Om patiënten tegemoet te komen ben ik erg flexibel in het maken van afspraken. Dus u kunt bij mij ook terecht in de avonduren of op zaterdagochtend voor fysiotherapie en gespecialiseerde fitnesstraining.

Bij Fysiotherapie Volendam helpen wij iedereen binnen 24 uur. Dus heeft u fysieke klachten en snel adequate hulp nodig, dan kunt u mij bellen: 06-51192926.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.