FC Volendam kiest voor samenwerking met Fysiotherapie Volendam

FC Volendam kiest voor samenwerking met Fysiotherapie Volendam
fc-volendam logo
Vanaf dit seizoen heeft FC Volendam een samenwerking met Fysiotherapie Volendam. Wij, de vier fysiotherapeuten van Fysiotherapie Volendam, zijn erg hier erg blij mee. Wij zijn enthousiast en willen de jeugdspelers van FC Volendam graag gezond en fit houden.

Stap vooruit in professionaliteit

Vanaf nu is er bij elke training van de jeugd van FC Volendam een fysiotherapeut aanwezig. Dit is een grote stap vooruit in professionaliteit. Heeft de jeugdspeler iets extra’s nodig, dan helpen wij hem graag in onze praktijk. Onze praktijk heeft vier behandelkamers en een oefenzaal. Wij behandelen blessures en begeleiden de revalidatie. Is de jeugdspeler fit en wil hij dat graag zo houden, dan kan hij krachttrainen en conditietrainen in onze oefenzaal. Deze staat gratis ter beschikking voor alle spelers in de jeugdopleiding van FC Volendam. Heeft de jeugdspeler een medische vraag, dan kan hij die ook altijd aan ons stellen via vraag@fysiotherapievolendam.com.

Specialisaties

Bij Fysiotherapie Volendam zijn diverse specialisaties aanwezig om blessures te voorkomen of zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Echografie: hiermee kunnen we spierscheuringen, ontstekingen, meniscusklachten e.d. constateren en in kaart brengen;
  • Dry needling: spieren aanprikken zodat deze snel en langdurig ontspannen;
  • Manuele therapie: rechtzetten van wervels en bekken op de juiste manier door een erkend manueel therapeut;
  • Revalidatie na een operatie of een blessure;
  • Tapen: het voorkomen van blessures door het traditionele tapen van bijvoorbeeld een enkel, maar ook tapen met fysiotape;
  • IASTM-methode: met behulp van instrumenten littekenweefsel en spierspanningsklachten behandelen
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.