Nico en Michel hebben certificaten Mulligan Concept

Nico Tol en Michel Veerman hebben met succes hun certificaten A, B en C behaald van het Mulligan Concept.

nico-en-michel-mulligan-kleinDeze methode wordt gebuikt om bewegingsbeperkingen pijnvrij te mobiliseren en de botstructuren in de juiste spoor / positie te brengen. Het juiste ‘spoor’ terugvinden is een kwestie van een subtiele aanpassing, waarna het gewricht gecorrigeerd staat en de beweging pijnvrij uitgevoerd kan worden.

Het Mulligan Concept is niet geschikt voor alle problemen, maar wel voor veel klachten aan het bewegingsapparaat, zoals aan knie, enkel, heup, schouder, rug, arm, pols, hand.

Soms speelt de klacht al jaren, soms pas een paar dagen. Indien een gewricht niet goed spoort, is er vaak met de methode Mulligan Concept veel (en over het algemeen snel) resultaat te behalen.

De fysiotherapeut kan vrij snel beoordelen of er sprake is van een sporingsprobleem en of het Mulligan Concept voor u een geschikte behandeloptie is.

De methode valt gewoon onder reguliere fysiotherapie. U bent dus verzekerd wanneer fysiotherapie in uw verzekeringspakket is opgenomen.

U kunt een afspraak maken bij

* Michel Veerman: 0623885343
* Nico Tol: 0651192926

Beide therapeuten gaan voor hun (D) waarna ze worden ingeschreven in het internationale register voor Mulligan therapeuten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.