Fysiotherapie Volendam al 5 jaar een succes


Fysiotherapie Volendam al 5 jaar een succes
Sinds maart 2012 zit Fysiotherapie Volendam op de 2e etage van een van de hoeken van het FC Volendamstadion. Al 5 jaar weten vele patiënten en sporters de praktijk van Peter Tuyp en Fred Veerman te vinden. Michel Veerman en Nico Tol werken ook al weer wat jaartjes met veel plezier bij Fysiotherapie Volendam. Patiënten waarderen de fysiotherapeuten met gemiddeld een 9,5.

Specialisaties
Bij Fysiotherapie Volendam kun je terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie, echografie, behandeling bij etalagebenen (claudicatio intermittens), dry needling, kaakfysiotherapie, medical taping en personal training. Bij het behandelen van de patiënten kan ook gebruik gemaakt worden van de fitnessruimte. Daar staat diverse apparatuur om een sterk en gezond lichaam te krijgen.

Binnen 24 uur een afspraak
Wij streven ernaar iedereen binnen 24 uur te helpen en hanteren daarom ruime openingstijden: maandag t/m donderdag van 08:00-21:00 uur, vrijdag van 08:00-18:00 uur en zaterdag van 08:30-13:00 uur. Voor een afspraak kun je bellen met Fred Veerman (06-14697966) of Peter Tuyp (06-13924235)

Onbeperkt sporten voor € 20,00 per maand
Ook als je geen patiënt bent, kun je gebruikmaken van de fitnessruimte. Je kunt bij Fysiotherapie Volendam onbeperkt sporten voor maar € 20,00 per maand. Wil je liever begeleiding? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In de fitnessruimte staan meerdere cardio-apparaten, zoals een loopband, hometrainers, crosstrainer, step en roeitrainer. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor krachttraining. Kijk hier voor alle informatie.

ACTIE
Alle nieuwe leden die zich in maart aanmelden voor het fitnessen, hoeven geen inschrijfgeld (€ 10,00) te betalen. Inschrijven kan op locatie.

Volg ons ook online via
www.facebook.com/fysiotherapievolendam1

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.