Inloopspreekuur bij RKAV

Inloopspreekuur Fysiotherapie Volendam bij RKAV

Vanaf nu starten wij met een inloopspreekuur voor de selectie jeugdspelers van de RKAV. Elke maandag tussen 17:30 uur en 18:30 uur zit er een fysiotherapeut klaar voor het behandelen van blessures en het geven van advies.

Denk bij sportblessures bijvoorbeeld aan spierverrekkingen, spierscheuringen, groeipijn of enkel-, knie- en heupklachten. Bij keepers kun je ook denken aan hand-/pols- en schouderklachten.

Heb jij (of heeft jouw zoon of dochter) een (sport)blessures en/of andere klacht waardoor het trainen en/of het spelen van wedstrijden niet mogelijk is en wil je hier graag advies over? Kom dan naar het inloopspreekuur of neem contact op met een van onze fysiotherapeuten.

Michel Veerman MT i.o.: 06-23 88 53 43
Yvette Tol: 06-83 56 16 28

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.