Update Corona zondag 22 maart

>>Corona-update zondag 22 maart<<

We hebben het nog een week volgehouden, maar nu hebben wij toch besloten onze reguliere behandelingen op te schorten. Wij kunnen de 1,5 meter afstand tijdens een normale behandeling niet naleven en dat voelt voor ons en voor onze patiënten niet goed.

Wat doen wij nog wel:
– Advies op afstand. Heeft u een klacht aan uw nek, schouder, rug of anders, dan kunt u ons bellen. Via de telefoon of tablet kunnen wij middels een videoconsult zien hoe u beweegt en waar u last van heeft. Aan de hand daarvan geven wij u advies en oefeningen. Ook mailen wij u oefeningen, zodat u dit thuis zelf kunt doen. Het videoconsult wordt vergoed door zorgverzekeraars als een normaal consult fysiotherapie.
– Revalidatiepatiënten kunnen wij in de oefenzaal nog wel begeleiden. Daar kunnen wij de 1,5 meter afstand wel garanderen.
– Patiënten die werken in de vitale beroepsgroepen en die een dringende klacht hebben, zullen wij nog wel behandelen.

Voor de sportievelingen onder ons: Vanaf woensdag starten wij weer met een challenge. Hou deze pagina in de gaten en doe vanuit huis mee!

Voor vragen kunt u ons altijd bellen.
Wij danken u voor uw begrip.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.