Corona update dinsdag 31 maart

<< Corona update dinsdag 31 maart >>

Zoals iedereen heeft gehoord zijn de maatregelen verlengd t/m 28 april. Omdat wij als fysiotherapeuten een contactberoep uitoefenen, betekent dit dus dat wij in ieder geval tot die datum u niet kunnen behandelen en onze sportschool nog gesloten blijft.

Wat kunnen wij wel voor u betekenen:
– Advies op afstand. Heeft u een klacht aan uw nek, schouder, rug of anders, dan kunt u ons bellen. Via de telefoon of tablet kunnen wij middels een videoconsult zien hoe u beweegt en waar u last van heeft. Aan de hand daarvan geven wij u advies en oefeningen. Ook mailen wij u oefeningen, zodat u dit thuis zelf kunt doen. Het videoconsult wordt vergoed door zorgverzekeraars als een normaal consult fysiotherapie.
– Revalidatiepatiënten kunnen wij in de oefenzaal nog wel begeleiden. Daar kunnen wij de 1,5 meter afstand wel garanderen. 
Morgen en de aankomende dagen zullen wij al onze patiënten die nog een afspraak hebben staan, bellen of appen om deze afspraak te verschuiven en te vragen of wij nog iets voor hen kunnen betekenen.
Wij hopen op uw begrip.
Blijf gezond!

Team Fysiotherapie Volendam

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.