De Praktijk

Ons adres is: Schoolstraat 3c  1131CK  Volendam

De praktijk wordt gerund door Peter Tuyp en Fred Veerman. Het team bestaat verder uit Michel Veerman, Yvette Tol en Jeroen Smit.

Patiënten beoordelen Fysiotherapie Volendam met een 9,2!

De praktijk is gevestigd naast de hoofdingang van het voetbalstadion in Volendam op de tweede verdieping. Natuurlijk is er ook een lift aanwezig. Eenmaal uit de lift stapt u onze wachtkamer binnen. Wij hebben de beschikking over vier behandelkamers en een oefenruimte. Voor een betere indruk zie de korte film hieronder.

entree beneden

wachtruimte

header-2014-8

header-2014-4

Route beschrijving:


Grotere kaart weergeven

Geschiedenis
Fysiotherapie Volendam is in 2005 begonnen als Fysiotherapie de Buitenpraktijk door Monique Zwarthoed en Lia de Koning (Lia is er nu niet meer werkzaam). De opzet was om mensen zowel in de praktijk als aan huis te behandelen. Ze huurden een ruimte in Behandelcentrum Waterland Oost.

Peter Tuyp kwam de praktijk in 2010 versterken. Peter mistte een oefenzaal om patiënten goed te kunnen begeleiden bij hun herstel. Om deze redenen zijn ze op zoek gegaan naar een andere praktijkruimte. Dat werd de ruimte in de nieuwe hoek van het stadion (op de 2e verdieping).

Omdat er voldoende aanwas van patiënten was, en er nog twee behandelkamers vrij waren, gingen Peter en Monique op zoek naar een nieuwe collega. In november 2011 sloot Fred Veerman zich aan bij De Buitenpraktijk. In april 2012 werd het nieuwe onderkomen van de Buitenpraktijk onder grote belangstelling officieel geopend.

In juli 2013 is overeengekomen dat Monique liever geen eigenaar van de praktijk meer wil zijn. Peter en Fred runnen vanaf dat moment met zijn tweeën Fysiotherapie de Buitenpraktijk. Monique huurt nu een behandelruimte van Peter en Fred en werkt als ZZP-er. In diezelfde periode wordt het team van Peter en Fred versterkt met Michel Veerman.

In maart 2014 veranderd de naam Fysiotherapie de Buitenpraktijk in Fysiotherapie Volendam. Hier is voor gekozen, omdat de patiënten vooral binnen de muren van de praktijk behandeld worden. De therapeuten behandelen ook nog patiënten aan huis, maar niet meer zo veel als voorheen. En omdat de praktijk in het FC Volendamstadion gevestigd is, is gekozen voor de naam Fysiotherapie Volendam.

In juni 2014 heeft Monique besloten een andere ruimte te huren.

Vanaf 2017 is Yvette Tol ook onderdeel van het team van Fysiotherapie Volendam. In 2021 is het team verder versterkt met Jeroen Smit.  

Privacy Policy
Lees hier meer over onze privacy policy.