Samenwerking met FC Volendam

Vanaf seizoen 2015-2016 heeft Fysiotherapie Volendam een samenwerking met FC Volendam. Wij, de vijf fysiotherapeuten van Fysiotherapie Volendam, zijn erg enthousiast en willen de jeugdspelers van FC Volendam graag gezond en fit houden.

Ondertekening contract
Maandag 30 november 2015 heeft Fysiotherapie Volendam in de bestuurskamer van het Kras Stadion het sponsorcontract ondertekend met FC Volendam. Peter Tuyp en Fred Veerman hebben hun handtekening gezet onder de éénjarige verbintenis. Fysiotherapie Volendam is lid van de businessclub van FC Volendam en heeft LED Boarding. Het bedrijf is gevestigd in het hoekgebouw van het Kras Stadion. Fysiotherapie Volendam verzorgt de fysiotherapie voor de jeugd van FC Volendam. Bron: www.fcvolendam.nl.
fysio-volendam-650x280

Stap vooruit in professionaliteit
Vanaf nu is er bij elke training een fysiotherapeut aanwezig. Dit is een grote stap vooruit in professionaliteit. Heb je iets extra’s nodig, dan helpen wij je graag in onze praktijk. Wij zitten aan de buitenkant van het stadion, rechts naast de hoofdingang. Onze praktijk heeft vier behandelkamers en een oefenzaal. Wij behandelen je blessures en begeleiden je revalidatie. Ben je fit en wil je dat graag zo houden, kom dan krachttrainen en conditietrainen in onze oefenzaal. Deze staat gratis ter beschikking voor alle spelers in de jeugdopleiding van FC Volendam. Heb je een medische vraag, dan kun je die ook altijd aan ons stellen.

Specialisaties
Bij Fysiotherapie Volendam zijn diverse specialisaties aanwezig om blessures te voorkomen of zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Echografie: hiermee kunnen we spierscheuringen, ontstekingen, meniscusklachten e.d. constateren en in kaart brengen;
  • Dry needling: spieren aanprikken zodat deze snel en langdurig ontspannen;
  • Manuele therapie: rechtzetten van wervels en bekken op de juiste manier door een erkend manueel therapeut;
  • Revalidatie na een operatie of een blessure;
  • Tapen: het voorkomen van blessures door het traditionele tapen van bijvoorbeeld een enkel, maar ook tapen met fysiotape;
  • IASTM-methode: met behulp van instrumenten littekenweefsel en spierspanningsklachten behandelen

Onze contactgegevens
Michel Veerman: 06 – 23 88 53 43
Yvette Tol: 06 – 83 56 16 28
Fred Veerman: 06 – 14 69 79 66
Peter Tuyp: 06 – 13 92 42 35
Nico Tol: 06 – 51 19 29 26

Meer informatie
Wil je meer over ons weten, kijk dan op www.fysiotherarpievolendam.com en op www.facebook.com/fysiotherapievolendam1. Ons adres is Schoolstraat 3c en dit zijn onze openingstijden: maandag t/m donderdag: 8.00 – 21.00 uur, vrijdag: 8.00 – 18.00 uur en zaterdag van 8.30 – 13.00 uur.