Oncologische fitness

Vanaf 1 oktober 2016 start Marloes van Haastere bij Fysiotherapie Volendam met “Oncologische Fitness”. Deze fitness is speciaal voor patiënten met die klaar zijn met hun behandeling tegen kanker.

oncologische-fitness

Voor wie:

De oncologische fitness is voor volwassen patiënten met afgeronde in opzet curatieve behandeling voor kanker, die graag onder begeleiding een verhoogd activiteitenniveau willen behalen.

Hoe gaan we te werk?

Voordat u zich aanmeld bij Marloes, is het handig dat u een verwijzing heeft van de oncoloog, oncologische verpleegkundige of huisarts, zodat de trainingen vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Eerst vindt er bij Marloes een intakegesprek plaats, om te kijken of u in aanmerking komt voor de oncologische fitness. Wanneer dat zo is worden de persoonlijke doelen besproken en wordt u de eerste paar keer individueel begeleid. Wanneer u bekend bent met de apparatuur en oefeningen kunt u meetrainen met de groep.

Waar en Wanneer:

De oncologische fitness vindt plaats in de sportzaal van Fysiotherapie Volendam. De trainingen vinden 2x per week plaats voor een periode van 3 maanden.

Maandag: 10.00- 11.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 11.00 uur

Indien u een andere dag of tijdstip wenst, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met: Marloes van Haastere: 06- 209 010 88