Samenwerking met RKAV Volendam

Vanaf 2018 heeft Fysiotherapie Volendam een samenwerking met RKAV Volendam. Wij, de vijf fysiotherapeuten van Fysiotherapie Volendam, zijn erg enthousiast en willen de selectie- en jeugdspelers van de RKAV graag gezond en fit houden.

Ondertekening contract
Woensdag 6 juni 2018 hebben Peter Tuyp en Fred Veerman namens Fysiotherapie Volendam het sponsorcontract ondertekend met RKAV. 

Fysiotherapeut aanwezig bij RKAV
Op de dinsdag- en donderdagavond is er altijd een fysiotherapeut van Fysiotherapie Volendam bij de RKAV aanwezig om de selectiespelers te behandelen. Elke elke maandag tussen 17:30 uur en 18:30 uur is er een inloopspreekuur voor de selectie jeugdspelers. Dan zit er een fysiotherapeut klaar voor het behandelen van blessures en het geven van advies.

Sportblessures
Denk bij sportblessures bijvoorbeeld aan spierverrekkingen, spierscheuringen, groeipijn of enkel-, knie- en heupklachten. Bij keepers kun je ook denken aan hand-/pols- en schouderklachten.

Heb jij (of heeft jouw zoon of dochter) een (sport)blessures en/of andere klacht waardoor het trainen en/of het spelen van wedstrijden niet mogelijk is en wil je hier graag advies over? Kom dan naar het inloopspreekuur of neem contact op met een van onze fysiotherapeuten.

Specialisaties
Bij Fysiotherapie Volendam zijn diverse specialisaties aanwezig om blessures te voorkomen of zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Echografie: hiermee kunnen we spierscheuringen, ontstekingen, meniscusklachten e.d. constateren en in kaart brengen;
  • Dry needling: spieren aanprikken zodat deze snel en langdurig ontspannen;
  • Manuele therapie: rechtzetten van wervels en bekken op de juiste manier door een erkend manueel therapeut;
  • Revalidatie na een operatie of een blessure;
  • Tapen: het voorkomen van blessures door het traditionele tapen van bijvoorbeeld een enkel, maar ook tapen met fysiotape;

Onze contactgegevens
Michel Veerman: 06 – 23 88 53 43
Yvette Tol: 06 – 83 56 16 28
Fred Veerman: 06 – 14 69 79 66
Peter Tuyp: 06 – 13 92 42 35
Jeroen Smit: 06-50 22 81 89 

Meer informatie
Ons adres is Schoolstraat 3c en dit zijn onze openingstijden:
maandag t/m donderdag: 8.00 – 21.00 uur,
vrijdag: 8.00 – 18.00 uur en
zaterdag van 8.30 – 13.00 uur.
Volg ons ook op www.facebook.com/fysiotherapievolendam1